
Učbenik obravnava mikrobiološke preiskave hrane in mikrobiološko kontrolo, ki obsega nadzor:
- kritičnih kontrolnih točk,
- surovine,
- procesa predelave,
- oseb v proizvodnji,
- površin, predmetov, aparatov, naprav, ki prihajajo v stik z živili in predmetov splošne rabe,
- polizdelkov,
- končnih izdelkov in ravnanja z njimi med skladiščenjem, transportom in prodajo,
- vode,
- učinkovitosti čistil in razkužil,
- prisotnosti zaviralnih snovi.
Redna cena: |
16,05 € |
Podrobnosti
EAN | 9789610203445 |
---|---|
Datum izdaje | 30.05.2013 |
Število strani | 144 |
Vezava | Broširano-rezkano |
Specifikacija | 29x20x0,5 |
Založnik | DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D. |
Avtor | BAJT NEŽKA |
ISBN | 9789610203445 |
"Spoštovani DZS-jevci. Vesel sem, da ste končno dojeli, da je dobra spletna trgovina ključ do uspeha v pristopu k boljšemu trženju. Resnično se mi zdi, da boste sedaj lahko konkurenčni, meni je preprosto zelo všeč. Lep pozdrav, Andrej"
- Andrej Bolte, 22.05.2012