PRESKOČI NAVIGACIJO
JAZ. TINA., biografski roman

JAZ. TINA. je biografski roman, ki sta ga spisala življenje in značaj najboljše alpske smučarke v zgodovini Slovenije. Vendar ni običajen biografski roman. Kot je izjemna in edinstvena Tina Maze, je izjemna tudi knjiga, ki nam jo prvič približa v luči, kakršne do sedaj nismo poznali.

 

Vas zanima kaj razkriva?

Ste pripravljeni na resnično Tino?

Redna cena:

28,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Biografski roman JAZ. TINA. je nastajal najprej kot dnevniški zapisi Tine Maze, v katere je izlila svoje dvome, čustva in misli, ki jih dopolnjujejo refleksije in razmišljanja znanega slovenskega športnega novinarja Vita Divca. Gre za globoko osebno pripoved, kjer se življenjska zgodba, življenjska tekma s premagovanjem same sebe, prepleta s pisanjem športne zgodovine. Vito Divac jo je na tej poti spremljal od samega začetka uspešne smučarske kariere. Iz iskrenega prijateljstva je nastala najprej ideja in nato biografski roman.

 

Ko se je odločila, da bo zaključila svojo uspešno smučarsko kariero in pričela z novimi življenjskimi izzivi, z novimi poglavji, je dozorela tudi odločitev, da z nami, bralci, deli globoko osebno zgodbo. Zapisi, razpeti med razmišljanjem, čustvovanjem in notranjimi boji, osvetljujejo ne le izjemno pot in dosežke, temveč tudi kompleksno in izjemno osebnost, ki se je na tej poti oblikovala v to, kar danes je: ne le Tina in ne samo Maze, ampak Tina Maze.

 

»Na smučišču dejansko nikoli nisem sama, četudi si to zelo želim. Prijateljici Strah in Dolores oziroma Bolečina sta vedno z menoj. Prva vselej pride na obisk, ko si to najmanj želim. Neverjetno je, kako se rada norčuje iz mene. Druga pride občasno, ampak je trmasta in presneto potrpežljiva.«

(Odlomek iz knjige JAZ. TINA.)

Podrobnosti

EAN 9789610208624
Datum ponatisa 14.06.2018
Datum izdaje 20.02.2017
Število strani 296
Vezava Broširano-šivano
Specifikacija 14x23x1,9
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor TINA MAZE, VITO DIVAC
ISBN 9789610208624

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.