PRESKOČI NAVIGACIJO
Goran, legenda o zmaju

Goran Dragić v resnični pravljici, ki navdušuje z vsebino in ilustracijami, zlasti pa z glavnim junakom, ki v njej nastopa.

V zgodbi bralci poleg pravljičnih bitij prepoznajo biografske elemente iz življenja Gorana Dragića: kako je dobil prvo žogo in na igrišču nabiral prve košarkarske korake, Zmajc ga popelje v gnezdo zmajev v Kosezah, kjer je preživljal svoja mladostniška leta …

Poleg glavnega junaka, v slikanici navdušuje tudi košarkarska ekipa zmajev: Zmajc, Lojtra, Mojster, Sidro, Balon, Stena in Hitri. Njihove zabavne dogodivščine bralca pritegnejo in seveda tudi nasmejejo.

 

Športno obarvano slikanico dopolnjuje Goranov prijazni nagovor, v katerem »mlade zmaje« opogumlja k sanjam in spodbuja k dejanjem.

 

Video nagovor pisatelja Primoža Suhodolčana

Redna cena:

19,80 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Avtor Primož Suhodolčan, izjemni pripovedovalec zgodb in najbolj košarkarski slovenski mladinski pisatelj, je moči tokrat združil z ilustratorjem Matejem de Ceccom in skupaj sta v življenje pričarala legendo o zmaju.

Goranova zgodba bo zagotovo navdih mnogim malim športnim navdušencem, kajti Goran Dragić je košarkaški genij. Spremljajo ga vzponi in padci, zmage in porazi. Vsi ti elementi oblikujejo življenje, krepijo in naredijo športnega heroja. In to je zagotovo Goran.

 

Podrobnosti

EAN 9789610209010
Datum izdaje 14.08.2017
Število strani 32
Vezava Italijanska vezava
Specifikacija 27x20x0,8
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor SUHODOLČAN PRIMOŽ
ISBN 9789610209010

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.