PRESKOČI NAVIGACIJO
Biologija 8, samostojni delovni zvezek z e-gradivom

Samostojni delovni zvezek Biologija 8 je odlično izhodišče sodobnega pouka biologije, saj:

- omogoča usvajanje znanja na dinamičen in zanimiv način
- premišljena izbira nalog in dejavnosti, skrbno izbrano slikovno gradivo ter i-gradivo ponujajo učencem možnost oblikovanja jasnih predstav o pojmih in vsebinah, ki jih obravnavajo znotraj učne celote
 

Redna cena:

13,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Učbenika in samostojna delovna zvezka z e-gradivom (Biologija 8 in Biologija 9) so odlično izhodišče za sodobni pouk biologije! 

 

Na spletnem portalu www.evedez.si je za učitelje in učence pripravljena celovita podpora pouka. Učiteljem bodo pouk poenostavila oz. olajšala tiskana gradiva, pripravljena kot spletni listalnik, priprave na pouk pa bodo preprostejše z novimi predlogi dnevnih priprav. Interaktivna gradiva sledijo poglavjem v učbenikih in samostojnih delovnih zvezkih, vsebujejo pa tudi dodatno teorijo, interaktivne naloge ter kratke in nazorne videoposnetke. Vsebine so primerne za delo pri pouku ali za samostojno delo učencev doma. 

 

Pri pouku biologije gradimo tudi na odnosu do živih bitij. Odnos do živega sveta pa zrase iz razumevanja in povezovanja snovi ter spodbujanja radovednosti in ustvarjalnosti. Prav to je vodilo naših gradiv za biologijo.

Podrobnosti

EAN 9789610209720
Datum ponatisa 18.03.2022
Datum izdaje 19.04.2019
Število strani 96
Vezava Broširano-rezkano
Specifikacija 20x29x0.6
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor GERŽINA ANDREJA, PUCKO NINA
ISBN 9789610209720

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.