PRESKOČI NAVIGACIJO
Slovenščina 2, samostojni delovni zvezek za gimnazije

Samostojni delovni zvezek za slovenščino ‒ jezik je zasnovan tridelno. V središču je poglavje SPORAZUMEVANJE, v katerem so obravnavane vrste besedil z različnih vidikov, zmožnost poslušanja, branja, govorjenja in pisanja pa bodo dijaki razvijali ob opisovalnih in pripovedovalnih besedilih. Sistematičnemu spoznavanju jezikovnega sistema so namenjene razlage in naloge v poglavju JEZIK. Ukvarjamo se z besedami, njihovim pomenom, izvorom, z njihovo slogovno vrednostjo, besednimi vrstami in oblikami besed. V poglavju SLOVENŠČINA V PROSTORU IN ČASU spoznavamo družbeno vlogo slovenščine v različnih okoljih in njen zgodovinski razvoj. 

Redna cena:

19,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Ponovitvi in utrjevanju je namenjena razčlemba ob koncu samostojnega delovnega zvezka. V delovnem zvezku so tudi književne vsebine, ki jih dijaki sicer bolj poglobljeno in sistematično spoznavajo pri pouku književnosti, pridobljeno znanje pa jim bo koristilo pri pisanju šolskih esejev.

Podrobnosti

EAN 9789610209744
Datum ponatisa 08.08.2019
Število strani 196
Vezava Broširano-rezkano
Specifikacija 20x29x1,1
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor KOSTANJŠEK SANJA, BARBARA GRABNAR KREGULJ, JOŽICA JOŽEF-BEG
ISBN 9789610209744

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.