PRESKOČI NAVIGACIJO
Zgodovina 6, samostojni delovni zvezek

Poglavitna odlika novega samostojnega delovnega zvezka Zgodovina 6 so naloge, ki povzemajo bistvene ideje in vsebine iz učnega načrta. Prepletanje vsebin iz učbenika in delovnega zvezka učencem ponuja temeljit vpogled v različne zgodovinske dobe ter spodbuja k razmisleku in primerjanju učenčevih izkušenj, sodobnosti in preteklosti.

Redna cena:

9,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Vsebina je razdeljena na obvezne in izbirne vsebine. Obvezni del obsega devet poglavij z naslovom Sledovi preteklosti, izbirne vsebine pa so zbrane v štirih poglavjih (Bivališča in odkritja skozi čas, Znanost in umetnost prvih civilizacij, Družina in posameznik skozi čas in Kulturna dediščina).

Podrobnosti

EAN 9789610210016
Datum izdaje 12.05.2020
Število strani 56
Vezava Broširano-rezkano
Specifikacija 20x29x0,4
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor ROBNIK VESNA
ISBN 9789610210016

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.