PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Biologija 8, učbenik NOVO

Povsem nova in sodobno zasnovana učna kompleta BIOLOGIJA 8 in BIOLOGIJA 9 sledita novostim in smernicam, ki jih narekujejo nove generacije učencev, ter upoštaevata želje in potrebe učiteljev.

Spodbujata aktivno učenje in kritično razmišljanje ter vsebujeta preproste razlage, ki se nanašajo na najpomembnejše vsebine obravnavanega področja, kar učencem bistveno olajša razumevanje snovi.

 

Več na: www.evedez.si

 

 

Odlike učbenika Biologija 8:

- sistematična in pregledna struktura,

- preproste razlage,

- sodobno slikovno gradivo,

- aktualnost in zanimivi primeri iz stvarnega sveta,

- povzetki  - Kaj smo se naučili?,

- vprašanja za razmislek,

- e-gradivo na www.evedez.si.

 

Redna cena:

17,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Učbenika in samostojna delovna zvezka z e-gradivom (Biologija 8 in Biologija 9) so odlično izhodišče za sodobni pouk biologije! 

 

Na spletnem portalu www.evedez.si je za učitelje in učence pripravljena celovita podpora pouka. Učiteljem bodo pouk poenostavila oz. olajšala tiskana gradiva, pripravljena kot spletni listalnik, priprave na pouk pa bodo preprostejše z novimi predlogi dnevnih priprav. Interaktivna gradiva sledijo poglavjem v učbenikih in samostojnih delovnih zvezkih, vsebujejo pa tudi dodatno teorijo, interaktivne naloge ter kratke in nazorne videoposnetke. Vsebine so primerne za delo pri pouku ali za samostojno delo učencev doma. 

 

Pri pouku biologije gradimo tudi na odnosu do živih bitij. Odnos do živega sveta pa zrase iz razumevanja in povezovanja snovi ter spodbujanja radovednosti in ustvarjalnosti. Prav to je vodilo naših gradiv za biologijo.
 

Podrobnosti

EAN 9789610210139
Specifikacija 20x29x0,5
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
ISBN 9789610210139

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.