PRESKOČI NAVIGACIJO
Hči Lune

Predstavljamo najnovejšo izdajo knjige Hči Lune, priznane mladinske pisateljice Dese Muck - z nagovorom avtorice in dodanimi didaktičnimi vprašanji:


Barbara Hanuš, profesorica slovenščine in pedagogike, je knjigo obogatila z več kot 50 skrbno premišljenimi didaktičnimi vprašanji, ki ne bodo le preverila razumevanja vsebine, temveč bodo najstniške bralce tudi spodbudila k nadaljnjemu razmišljanju.

 

Priporočilnica Društva Bralna značka Slovenije (mag. Tilka Jamnik)

 

Redna cena:

17,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Kdo pa je še kdaj razumel kakega pubertetnika?!

Razpoloženje najstnikov se včasih spreminja iz ure v uro, niso zadovoljni s svojo podobo
in težko jim je, ko iščejo svoje mesto v družbi. Kdo so, od kod prihajajo in kakšno je njihovo poslanstvo, so pomembna vprašanja v času odraščanja. Dobra knjiga jim lahko pomaga poiskati odgovore. Knjiga Dese Muck Hči Lune poleg zgodbe prinaša še avtoričin predgovor in vprašanja, ki mladostnikom pomagajo razmišljati o sebi,  o starših, prijateljih in tudi o prvih ljubeznih. Vzemimo si čas za pogovor ob knjigi, tako bomo bolje spoznali svoje učence, oni pa bodo lažje preživeli svoje čustvene viharje.
Desa Muck pravi: »Včasih je namreč vse, kar je treba storiti, zamenjati očala.«

mag. Barbara Hanuš 

 

 

Puberteta je zagamana reč. Sploh pošast, ki se ji reče prva ljubezen. Desa v Hčeri Lune tako mojstrsko popiše čustvene vrtiljake z vsemi vzponi in padci, da so mi po trebuhu zaplesali vsi mravljinci in metuljčki, ki so se po njem podili v mojih najstniških leetih.

Čeprav kniiga ni debela kot enciklopedija, me je celega posrkala vase. Drugo polovico romana sem prebral z navijaškimi cofi v rokah, da bi pomagal Lučki k srečnemu koncu, za zaključek pa sem pripravil celo plesno koreografijo. Mi je uspelo? Preberite sami, pa boste videli.

 

Boštjan Gorenc - Pižama

Podrobnosti

EAN 9789610210283
Datum izdaje 30.06.2020
Specifikacija 13x20x1,3
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor DESA MUCK
ISBN 9789610210283

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.