PRESKOČI NAVIGACIJO
Elektrika,magnetizem in atomi zbirka nalog za fiziko za gimnazije

Pri pripravi zbirke smo sledili učnemu načrtu in katalogu znanj. Z istoimenskim učbenikom tvori usklajen učni komplet, ki se premišljeno dopolnjuje. Poglavja se začenjajo s kratko ponovitvijo snovi, ki še dodatno razloži nekatere teme – PONOVIMO. V osenčenih poljih so rešeni primeri, ki učence vpeljujejo v reševanje nalog – ZGLED. Sledijo izbirna vprašanja – IZBERITE PRAVILNE ODGOVORE in naloge – IZRAČUNAJTE. Vmes so še zanimivosti – ZANIMIVOST in naloge, ki zahtevajo raziskovanje – RAZIŠČITE. Vsebine zaokrožujejo preglednice s podatki in matematičnimi pripomočki – DODATEK. Čisto na koncu so dodane REŠITVE NALOG, ki bodo prišle prav vsakomur.

Redna cena:

22,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789610210610
Datum izdaje 16.06.2022
Število strani 172
Vezava Broširano-šivano
Specifikacija 19x26x0,6
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor STANE KODBA
ISBN 9789610210610

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.