PRESKOČI NAVIGACIJO
Naravno varstvo vrtnin

Avtorica je malce šaljivo zapisala: "Bolje preprečiti, kot škropiti." Soočeni smo z vedno bolj muhastim vremenom, nove sorte rastlin so bolj občutljive na bolezni in zato ima primerno varstvo vrtnin velik pomen za pridelavo zdrave hrane. Še vedno je preveč tistih, ki na svojem vrtu uporabljajo kemična sredstva. Del knjige je namenjen preventivi (krepitvi rastlin) – kaj narediti, da rastline ne bodo zbolele. Drugi del pa obravnava varstvo vrtnin na naraven način. Med preventivnimi ukrepi so seveda: kolobar, mešani posevki, pravi izbor sort, dobra priprava zemlje, način gnojenja ... Ko se pojavijo težave, pa so pomembni napotki za domačo pripravo ali pa nakup eko pripravkov, biotičnih pripravkov, bio stimulatorjev ... za posamezne družine vrtnin. Sistematično, na enem mestu, v knjigi najdemo odgovor za vse težave, ki nas pestijo na vrtu. ...

Redna cena:

19,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612034979
Specifikacija 17x23x1
Avtor PUŠENJAK MIŠA
ISBN 9789612034979

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.