PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Raziskujem preteklost 6, delovni zvezek

Učbeniški komplet Raziskujem preteklost 6 je nastal v želji, da bi imel učitelj na voljo gradiva, ki bi mu pomagala učne ure oblikovati dinamično in aktualno ter z aktivnim vključevanjem učencev.

Učbenik sledi potrebam sodobnega in aktivnega pouka zgodovine, saj omogoča uporabo sodobnih pristopov poučevanja in spodbuja kritičnost ter pridobivanje spretnosti povezovanja različnih znanj, veščin in izkušenj.
Prav tako učbenik spodbuja učence k raziskovanju, razvijanju sposobnosti branja in analize slikovnega in pisnega gradiva ter reševanju problemov z nalogami na koncu vsake teme.

Delovni zvezek je oblikovan kot učni delovni listi, v katere učenci s pomočjo virov vpisujejo svoje ugotovitve. Še posebno smo se potrudili, da bi bil delovni zvezek oblikovan nazorno in privlačno. Delovni zvezek bo učiteljem prihranil precej časa, namenjenega pripravi aktivnih učnih ur, učenci pa ne bodo potrebovali dodatnega zvezka.

Redna cena:

14,45 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612097738
Specifikacija 29x21x0,4
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612097738

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.