PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Raziskujem stari svet 7, delovni zvezek

Med potovanjem po našem planetu se delovni zvezek prelevi v popotniški dnevnik, ki spominja na ugankarsko revijo. V njem učenci preverijo poznavanje in razumevanje snovi, jo nadgradijo in se ob tem tudi zabavajo.

V ta namen so pripravljene različne zabavne naloge, kot so križanka, rebus, poišči vsiljivca, spravi v red, prilepi, poveži, pobarvaj ... Ne manjka tudi resnejših in zahtevnejših nalog: razmisli, utemelji, poišči na svetovnem spletu ali v atlasu ... Tudi tu, podobno kot v učbeniku, najdemo številne zanimivosti.

Delovni zvezek je zasnovan tako, da dopolnjuje učbenik in hkrati odpira številne nove možnosti raziskovanja in nadgrajevanja znanja. Ob uporabi delovnega zvezka navaden zvezek ne bo več potreben

Redna cena:

13,25 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612099350
Specifikacija 29x22x0,4
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VERDEV HELENA
ISBN 9789612099350

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.