PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Raziskujem stari svet 7, učbenik

Učbenik za geografijo v 7. razredu je zamišljen kot razburljiv potopis potepanja po Starem svetu – natančneje po Evropi in Aziji. Razdeljen na pet sklopov: Stari svet, Evropa, Srednja Evropa, preostale enote Evrope, Azija in enote Azije. Potovanje je bolj poglobljeno, zato je vsaka geografska enota razdeljena na dve dvostranski poglavji – prvo obravnava naravne, drugo pa družbene pojave. Vsebuje tudi velike zemljevide, osem posebnih tem V žarišču in vprašanja, ki spodbujajo aktivno branje.

Vsaka tema v učbeniku je predstavljena na dveh sosednjih straneh. Slikovno gradivo je skrbno izbrano in izdelano s poudarkom na motivaciji in informativnosti. Posebna pozornost je namenjena zemljevidom. Besedila so kratka, zanimiva, napisana v preprostem in razumljivem jeziku ter didaktično in strokovno neoporečna. Oblikovna podoba gradiva je zasnovana v skladu z zahtevnimi standardi društva National Geographic Society.

Redna cena:

16,60 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612099367
Specifikacija 29x20x0,6
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VERDEV HELENA
ISBN 9789612099367

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.