PRESKOČI NAVIGACIJO
Slovenščina za vsak dan 7, samostojni delovni zvezek

V posodobljenem samostojnem delovnem zvezku Slovenščina za vsak dan 7 avtorice udejanjajo ciljne in vsebinske posodobitve iz posodobljenega učnega načrta, ohranjajo dialoški didaktični pristop in na način, prilagojen razvojnim značilnostim dvanajstletnih otrok, spodbujajo učence in učenke k opazovanju, razčlenjevanju in vrednotenju tako lastnega sporazumevanja in lastnih besedil kakor tudi sporazumevanja in besedil drugih ljudi. Premišljeno in sistematično v gradivo vključujejo tudi številne naloge in problemska vprašanja, ki učencem in učenkam omogočajo razvoj ključnih zmožnosti, kot so sporazumevalna, digitalna in medkulturna zmožnost, učenje učenja ipd.

Samostojnemu delovnemu zvezku je dodan tudi snopič z rešitvami.

Redna cena:

18,80 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612099428
Specifikacija 29x21x1,7
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612099428

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.