PRESKOČI NAVIGACIJO
Znamenja od zgoraj

Znamenja od zgoraj. Kako razumeti znamenja, ki so vselej vsenaokrog nas?

Angelska sporočila kot vodnik pri sprejemanju življenjskih odločitev

Še ena v nizu knjig odlične Doreen Virtue . Tokrat nas avtorica popelje v svet angelskih sporočil. Kako zaprositi, prisluhniti in prepoznati odgovore, ki so vsenaokrog.

Iz resničnih zgodb o tem, kako so angeli uslišali molitve z nedvoumnimi znamenji njihove ljubezni in zaščite, vejeta toplina in uteha. Bolje boste razumeli, kako angele prositi za znamenja in izvedeli več o posebnih molitvah za vaša razmerja, kariero, zdravje in druga ključna področja vašega življenja.

Vaši angeli so vedno na vaši strani in vselej govorijo z vami - zlasti, kadar uslišijo vaše molitve. Ko je vaše življenje v vrtincu stresa, morda ne slišite njihovih mehkih angelskih glasov, ki se pojavljajo v obliki intuitivnih občutkov in misli.

V tovrstnih primerih ta nebeška bitja ponesejo svoja sporočila na bolj otipljivo raven in vam pošljejo znamenja od zgoraj.

Redna cena:

7,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612269951
Specifikacija 16x13x1,5
Avtor VIRTUE DOREEN
ISBN 9789612269951

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.