PRESKOČI NAVIGACIJO
Atomi in molekule, laboratorijske vaje za kemijo v gimnaziji

Laboratorijske vaje sledijo tematskim sklopom novega učnega načrta. Za vsak tematski sklop je zbranih več poskusov, ki so razvrščeni od lažjih k težjim. Teoretičnemu uvodu sledi kratka ponovitev predznanja v obliki nalog, ki lahko služi tudi kot samostojna priprava na laboratorijsko vajo. Sledijo navodila k poskusom, razvrščenim od lažjih k težjim. Prvi so z doslednimi navodili namenjeni manj samostojnim dijakom, pri nekaterih zahtevnejših poskusih je načrtovanje eksperimenta in reševanje eksperimentalnega problema problemsko zasnovano, kar zahteva njihovo večjo samostojnost. Pri laboratorijskih vajah dijaki spoznavajo varno in odgovorno ravnanje s snovmi in se učijo varnega ravnanja z odpadki.

Redna cena:

12,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612413460
Specifikacija 26x20x0,7
Založnik MODRIJAN ZALOŽBA D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612413460

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.