PRESKOČI NAVIGACIJO
Govorica jezika 4, delovni zvezek

Delovni zvezek so avtorice, gimnazijske profesorice, na podlagi dolgoletnih izkušenj pri poučevanju slovenščine zasnovale kot zbirko razčlemb izhodiščnih besedil. V prvem delu so zbrane razčlembe za sistematično preverjanje znanja iz posameznih učnih sklopov, v drugem pa razčlembe za preverjanje znanja celotne učne snovi, s kakršnimi se dijaki srečajo na maturi. Podrobno kazalo ponuja pregled učnih tem v vsaki razčlembi in navedbo strani preglednic v učbeniku, s katerimi si lahko dijaki pomagajo pri reševanju nalog. Dodane so rešitve.

Vsi učbeniški kompleti Govorica jezika so namenjeni učenju slovenščine v gimnazijah in srednjih strokovnih šolah, učbeniki pa so pri Strokovnem svetu RS za splošno izobraževanje potrjeni po novem učnem načrtu.

Redna cena:

13,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612414719
Specifikacija 20x26x1,2
Založnik MODRIJAN ZALOŽBA D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612414719

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.