PRESKOČI NAVIGACIJO
Geografija na maturi 2012, zbirka nalog

Geografija na maturi je zbirka maturitetnih nalog, ki temelji na delu Geografija na maturi 2011. Glavna novost so številne naloge s področja tistih sklopov regionalne geografije sveta in Evrope, ki jih prejšnji predmetni izpitni katalog za geografijo ni zajel. Nova zbirka je zato precej obsežnejša od prejšnje in predstavlja njeno temeljito vsebinsko nadgradnjo. Didaktična zasnova zbirke je takšna, da se dijakom z nalogami različnih tipov in različne zahtevnosti omogoči čim bolj verodostojno simulacijo pisnega preizkusa znanja. Vprašanja in naloge so zastavljene na enak način kot v maturitetnih izpitnih polah, takšno je tudi ocenjevanje posameznih nalog s točkami. Na koncu vsakega vsebinskega sklopa so rešitve nalog, ob katerih lahko dijaki sproti preverjajo pravilnost svojih odgovorov in se navajajo na maturitetni sistem točkovanja. Naloge preverjajo tri ravni zahtevanega znanja: znanje, razumevanje z uporabo in samostojno reševanje novih problemov oziroma samostojno interpretacijo. Dokaj sistematično se nanašajo na učno snov obče geografije, na regionalno geografijo sveta in Evrope ter na geografijo Slovenije. Razmerja med vsebinskimi sklopi so okvirno takšna kot na dejanskem maturitetnem pisnem izpitu.

Redna cena:

15,90 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 9789612415808
Specifikacija 28x20x1
Založnik MODRIJAN ZALOŽBA D.O.O.
Avtor JURIJ SENEGAČNIK
ISBN 9789612415808

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.