PRESKOČI NAVIGACIJO
Spoznajmo zgradbo in delovanje celice, učbenik

Učbenik Spoznajmo zgradbo in delovanje celice obravnava naslednje koncepte: celica je osnovna gradbena enota vsega živega; živi svet je organiziran po ravneh; lastnosti organizmov so zapisane v nukleinskih kislinah, enakost in različnost med organizmi je posledica evolucije; v živih sistemih obstaja povezanost med zgradbo in delovanjem; organizmi z okoljem izmenjujejo snovi in energijo ter živi sistemi so notranje uravnani.
Osnovne vsebine se prepletajo z zanimivostmi in številnimi novimi spoznanji. Bogata slikovna oprema vključuje fotografije, pregledne risbe, sheme in preglednice. V učbenik so vključene tudi povezave z nalogami v delovnem zvezku Biologija za gimnazije in maturitetne vsebine.
Učbenik tvori komplet z učbenikom Spoznajmo gene in dedovanje. Knjigi sta po vsebini, obsegu in zahtevnosti usklajeni z učnim načrtom za biologijo v splošnih gimnazijah ter pokrivata vsa po učnem načrtu predpisana znanja, tako splošna kot posebna.

Redna cena:

13,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612416430
Specifikacija 26x20x7
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor BAVEC ALJOŠA, VERANIČ PETER
ISBN 9789612416430

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.