PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Mlinček 1, 1. del, delovni učbenik + KODA za 1., 2. in 3. del

V delovnem učbeniku se prepletajo tri predmetna področja: slovenščina, matematika in spoznavanje okolja. Večpredmetni učbenik prinaša veliko prednosti tako za učitelje kot učence, saj med drugim omogoča enostavnejše načrtovanje pouka in upošteva celostno dojemanje sveta, ki je značilno za to starostno obdobje.

V prvem delu Mlinčka se učenci ob uvodnih temah spoznajo med seboj, spoznavajo novo okolje, pravila in dogovore, ki jih moramo upoštevati, razvijajo orientacijo na telesu, v prostoru in na papirju ter se učijo varnega obnašanja v prometu.
Obenem razvijajo številske predstave do 5 in števila zapišejo. Prepoznavajo in poimenujejo osnovne geometrijske oblike, razvrščajo in urejajo.
Postopoma tudi razvijajo sposobnosti vidnega in slušnega zaznavanja, ki so pomembne pri začetnem opismenjevanju. Spoznajo neumetnostna besedila, kot je opis osebe, poti in prostora, jih razčlenjujejo in tudi sami tvorijo.
Skrbno izbrana umetnostna besedila z likovno kakovostnimi ilustracijami učencem omogočajo poglabljanje in doživljanje vsebin pri posameznih temah, spoznavanje in opazovanje razlik med svetom, v katerem živijo, in domišljijskim svetom v književnem besedilu ter estetski užitek ob doživljanju umetnosti.
 

Redna cena:

13,20 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612416492
Specifikacija 28x20x0,6
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612416492

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.