PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Okolje in jaz 3, učbenik - IZDAJA 2013

V učbeniku Okolje in jaz 3 se prepletajo družboslovne in naravoslovne vsebine, zaporedje poglavij pa je prilagojeno letnim časom ter usklajeno s stopnjevanjem težavnosti ter z že pridobljenimi veščinami. Poudarek je na otrokovem osebnem doživljanju ter neposrednem spoznavanju naravnega in družbenega okolja.
Prenovljeni učbenik vsebuje novo poglavje Kmetija v letnih časih, v njem pa ni več poglavij Računalnik in Od tabele do grafa. Nekaj sprememb in dopolnitev je tudi v preostalih poglavjih, saj smo vzeli pod drobnogled celoten učbenik.
Učbenik smiselno dopolnjujejo dejavnosti v delovnem zvezku.
 

Redna cena:

11,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612417215
Specifikacija 28x20x0,6
Založnik MODRIJAN ZALOŽBA D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612417215

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.