PRESKOČI NAVIGACIJO
Znanka ali uganka 6, samostojni delovni zvezek, 1. del + koda

Samostojni delovni zvezek Slovenščina, Znanka ali uganka 6 na enem mestu ponuja sistematično, nazorno in pregledno razlago posamezne teme in pripadajoče naloge. Učencem omogoča, da se ob pomoči učiteljice, učitelja ali staršev ob živih zgledih urijo v reševanju vaj in nalog, s katerim bodo utrjevali znanje in se spominjali že naučenega. Naloge spremljajo zgledi za reševanje, opozorila in pojasnila, zgledi iz slovarja in pravopisa. Ob samostojnem delovnem zvezku bodo učenci lahko razvijali veščine branja, pisanja, poslušanja, govorjenja in govornega nastopanja. Predvsem pravorečno-pravopisne teme so ponazorjene s posnetki na zgoščenki. Besedni zaklad si bodo učenci lahko širili tudi s pomočjo slovarčka in leksikončka, ki pojasnjujeta neznane besede v obravnavanih besedili. Teme ponazarjajo domiselne ilustracije in stvarne fotografije.

Redna cena:

9,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612417789
Specifikacija 28x20x1
Založnik MODRIJAN ZALOŽBA D.O.O.
Avtor MARTA KOCJAN BARLE
ISBN 9789612417789

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.