PRESKOČI NAVIGACIJO
Veliki biblijski dogodki

Vznemirljiva in slikovita predstavitev ljudi in krajev iz biblijskih časov

Nekateri dogodki iz biblijskega sveta so nam bliže, drugi so spominu bolj neznani in oddaljeni. Ker Stara zaveza predstavlja hrbtenico zahodne civilizacije in Nova zaveza pripoveduje zgodbo o Jezusu iz Nazareta, ki mu mesto preroka priznavajo tudi druge vere, je prav, da si najbolj vznemirljive in slikovite dogodke iz takratnih časov pogledamo še z drugačnimi očmi.

Avtorji: prof. Bruce Metzger, dr. David Goldstein in John Ferguson

Redna cena:

15,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Velika in bogato ilustrirana knjiga izrablja vsa orodja modernega preučevanja zgodovine. Najnovejša arheološka odkritja so v njej podprta z računalniško grafiko in satelitsko fotografijo. Začne se seveda z vesoljnim potopom in Noetovo barko, nadaljuje z gradnjo babilonskega stolpa, predstavi uničenje Sodome in Gomore, nas pripelje do egiptovskih faraonov in približa takratno življenje v puščavi. Spoznamo Mojzesa, deset božjih zapovedi, Davida in Goljata, kralja Salomona, Babilonce, Perzijce in že smo pri zgodbah iz Nove zaveze, ki so včasih lepe, drugič osupljive, včasih naravnost grozljive, pogosto tudi dramatične, vedno pa nas naučijo česa novega.

Podrobnosti

EAN 9789612512163
Število strani 200
Vezava Trda vezava
Specifikacija 30x24x2
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612512163

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.