PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Gradim slovenski jezik 5, učbenik

Učbenik je osnovna enota učnega kompleta. Zasnovan je v skladu s sodobnimi spoznanji didaktike jezika, tj. procesno in dialoško, in z veliko posluha za učenca. To je razvidno iz:

- skrbno izbranih izhodiščnih besedil, ki so aktualna, po tematiki in slogu pa prilagojena starosti in interesom otrok v posameznem razredu;
- poteka obravnave posameznega jezikovnega problema, ki pri učencih spodbuja številne miselne procese, od opazovanja, primerjanja, argumentiranja, samostojnega razmišljanja in raziskovanja do povzemanja, logičnega sklepanja in vrednotenja;
- pestrega slikovnega gradiva, ki vključuje zemljevide, slike, fotografije in duhovite ilustracije.

Redna cena:

16,85 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612710125
Specifikacija 21x29x0,9
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612710125

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.