PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Way Up Upper-Intermediate, delovni zvezek

Učbeniški komplet Way up je prvi komplet za angleščino, napisan posebej za slovenske dijake. Priznana tuja avtorica Joanne Collie je pri nastanku kompleta upoštevala slovenski učni načrt in maturitetni katalog ter bogate izkušnje sodelujočih slovenskih profesoric angleščine. Oblikovno in vsebinsko svež in najstnikom privlačen komplet ponuja tudi odlično pripravo na maturo, istočasno pa profesorju nudi popoln pripomoček za delo v razredu, saj dodatno gradivo na spletu ponuja prav vse, kar potrebuje.
Komplet Way up Upper-intermediate smiselno nadaljuje in nadgrajuje svojega predhodnika stopnje intermediate, dodali pa smo mu še gradiva za poučevanje književnih vsebin.
Way up Upper-intermediate je potrjen za pouk angleščine v 3. in 4. letniku gimnazij.

Delovni zvezek dopolnjuje in nadgrajuje učbenik. Razdeljen je na štiri module po pet enot, tri krajše in dve daljši. Daljši enoti praviloma na dveh dodatnih straneh ponudita še eno dodatno besedilo na obravnavano temo. Modul sklenejo tri strani aktivnosti za razvijanje spretnosti ter stran za samoevalvacijo. Ob koncu delovnega zvezka pa najdete strani za razvijanje spretnosti učenja učenja.
Rešitve vaj iz delovnega zvezka učitelji najdete v priročniku.

Redna cena:

16,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612710750
Specifikacija 22x29x0,7
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor COLLIE JOANNE
ISBN 9789612710750

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.