PRESKOČI NAVIGACIJO
Magic Adventure 2, delovni zvezek

Serija Magic Adventure 2 je namenjena otrokom, ki se angleščine učijo drugo leto. Že znanima junakoma Petru in Loli, s katerima so se učenci spoznali v prvem delu serije, se po čarobnem spletu okoliščin v svojem, prav posebnem čarobno-domišljijskem svetu pridruži prikupna Izzy, ki v zgodbo vnese ravno pravšnjo mero humorja. Serija upošteva vsa sodobna načela zgodnjega poučevanja tujega jezika, premišljeno pa se dotakne tudi vzgojnega vidika. Pri njenem nastanku so sodelovali ne le izkušena avtorja in slovenske učiteljice, ki so v serijo vnesle z izkušnjami prepletene praktične vidike poučevanja, temveč tudi strokovnjaki s področja razvojne psihologije.

Delovni zvezek ponuja zabavne naloge za utrjevanje naučenega znanja. Že znanim tipom nalog poslušanja, prepoznavanja, risanja, sestavljanja, izrezovanja in uporabe nalepk za nagrajevanje uspeha se v drugem delu pridruži še enostavno zapisovanje besed. Besede le prevlečejo, samostojno zapisovanje pride na vrsto šele kasneje. Avdio CD za učence je priložen delovnemu zvezku.

Redna cena:

10,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612710958
Specifikacija 21x29x0,5
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612710958

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.