PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Raziskujem Slovenijo 9, delovni zvezek

Delovni zvezek Raziskujem Slovenijo 9 dopolnjuje in nadgrajuje učbenik za  geografijo za 9. Razred. Delovni zvezek vsebuje številne naloge, ki spodbujajo raznolike učenčeve kompetence, jih uvajajo v tehnike aktivnega branja ter kritičnega razmišljanja. Naloge pokrivajo različne zahtevnostne ravni, od lažjih in zabavnih nalog do zahtevnejših nalog, ki od učencev zahtevajo razmislek, utemeljitev ali iskanje dodatnih podatkov na spletu ali v atlasu. Poleg nalog, ki so namenjene predvsem utrjevanju znanja, je velik poudarek na razumevanju, povezovanju in vrednotenju informacij ter osebnemu opredeljevanju.

Redna cena:

13,25 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612711122
Specifikacija 30x21x1
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612711122

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.