PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Gospodinjstvo 6, učbenik - IZDAJA 2011

V učbeniku se učenci srečujejo z zanimivimi zgodbami, ki jih pripeljejo do vprašanj iz vsakdanjega življenja.

Prijazne ilustracije in zanimive fotografije spodbujajo k razmišljanju in pogovoru s sošolci. Različne rubrike in intervjuji vabijo k odkrivanju novega.
V intervjujih se predstavljajo mlinar, mlekar in slaščičarka. Učenci pa spoznanjo tudi kako se kisa zelje in kako poteka zbiranje odpadkov.

V učbeniku so navodila za naloge s katerimi učenci preverijo in utrdijo svoje znanje in spretnosti. Na koncu vsakega poglavja je Povzetek, ki učencem pomaga, da si lažje zapomnijo vsebino in rubriki Zdaj vem in znam ter Preizkusi se, ki sta namenjeni utrjevanju znanja.

Redna cena:

15,60 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612711146
Specifikacija 30x21x1
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612711146

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.