PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Zakaj se dogaja? 9 Gibanje in elektrika, učbenik z dodatkom (do razprodaje)

Vsaka tema v učnem kompletu je predstavljena z vsakdanjimi pojavi in dogajanji, ki jih učenci poznajo ali pa si jih zlahka predstavljajo. Razlage so kratke in zanimive, napisane so v preprostem in razumljivem jeziku, hkrati pa didaktično zelo izdelane in strokovno neoporečne. Vsebine so dodatno podkrepljene s številnimi fotografi jami in z zelo premišljenimi tehničnimi risbami.

Za dodatno sproščenost in duhovitost poskrbijo ilustrirani liki fizikov. Velik poudarek je tudi na sodobnosti, privlačnosti in preglednosti oblikovanja.

Učbeniku je dodana priloga za posodobljen učni načrt.

Redna cena:

17,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612712365
Specifikacija 29x21x0,9
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612712365

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.