PRESKOČI NAVIGACIJO
Čudovite oblike: Zgradba in delovanje organizmov za gimnazije

V učbeniku so vsebine o zgradbi in delovanju organizmov predstavljene nekoliko drugače kot v učbenikih s podobno vsebino. V njem namreč ni suhoparnega sprehoda skozi sistem živih bitij in ločene predstavitve posameznih kraljestev. Avtorji so opise organizmov omejili na nekaj posameznih primerov, vključno z rastlinskimi, in jih povezali po posameznih procesih – od oskrbe s hrano, izmenjave plinov, notranjega transporta, obrambe, živčnega ali hormonalnega nadzora do čutil in razmnoževanja. Pomemben del je vezan na zgradbo in delovanje človeka, kar vsebinsko ni izvzeto iz konteksta vretenčarjev ali sesalcev, je pa oblikovno jasno ločeno.

Redna cena:

24,75 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612713010
Specifikacija 26x19x1,5
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612713010

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.