PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Radovednih pet 4, samostojni delovni zvezek za družbo

S pomočjo junakov spoznajo tudi, da se svet neprestano spreminja in da se preteklost povezuje s sedanjostjo.
Ob vsem tem učenci spoznavajo osnovne pojme, ki jih bodo potrebovali za razumevanje snovi pri pouku geografije in zgodovine v višjih razredih.
Samostojni delovni zvezek prinaša celo vrsto zanimivosti in dejavnosti, ki učence spodbujajo, naj tudi sami raziskujejo svet, v katerem živijo. V gradivu je poseben poudarek na spoznavanju razmerja med posameznikom, družbo in naravnim okoljem ter vlogi vsakega posameznika – tudi učencev – pri tem.
Medpredmetne povezave, vključene v gradivo pri posameznih temah, omogočajo prihranek časa, ki ga lahko izkoristite za proučevanje domače pokrajine na terenu ali za utrjevanje znanja.

Redna cena:

11,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612713317
Specifikacija 29x20x0,7
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VERDEV HELENA, RAZPOTNIK J.
ISBN 9789612713317

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.