PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Touchstone 8, vaje za preverjanje znanja z rešitvami


Splošno je znano, da  učenci radi tekmujejo, se pravi merijo svoje sposobnosti in znanja. Radi se preverjajo. Takrat, ko so pravila jasna, naloge pa dobro pripravljene, postane preverjanje znanja ena najbolj prijetnih učnih aktivnosti. Občutek dosežka je najbolj spodbudna hrana učenja. 
 
Takšen komplet nalog z jasnimi pravili, ki temeljijo na predelani in jasni strukturirani učni snovi učbeniškega kompleta Touchstone, je pripravila za učence angleškega jezika Zdenka Govednik. Že obstoječim Vajam za preverjanje znanja Touchstone 7 so se pridružile Vaje za preverjanje znanja Touchstone 8.
 
Komplet 4 zvezkov s priloženim CD-jem z rešitvami za ceno 25,00€ vsebuje:

4 seznamov znanj
25 seznamov besed po skupinah
5 vaj za samoučenje
112 vaj za preverjanje besedišča
70 vaj za preverjanje slovnice
48 vaj za preverjanje bralnega razumevanja
23 vaj za preverjanje pisnega sporočanja
4 testov za preverjanje znanja

 
Kompleta sta zasnovana tako, da učitelju omogočata celosten pregled nad učenčevimi znanjem in napredkom pri učenju. Zato vsaka vaja obsega deset nalog, tako da je vrednotenje znanja takojšne in enostavno. S tem učinkovito preverjanje znanja ne postane samo prijena učna aktivnost, ampak pripomore, da so pri pouku učenci bolj zavzeti, ker poznajo svoje učen cilje in načini preverjanja in samopotrjevanja. In ne nazadnje, tak celovit vpogled nad celostnim učenčevim znanjem je dragocen v enaki miri za učitelja kot za starše otrok.

Redna cena:

25,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789616239851
Specifikacija 31x21x1
Avtor GOVEDNIK ZDENKA
ISBN 9789616239851

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.