PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Velika kuharska knjiga hotela Sacher

Kulinarični užitki novega in starega Dunaja.

Redna cena:

24,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Založba Pivec je izdala kuharsko knjigo znamenitega Hotela Sacher na Dunaju. Njena predhodnica, knjiga Sladke skrivnosti Hotela Sacher, je med ljubitelji dobre hrane že našla svoje mesto. Sedaj se ji pridružuje tudi velika sestra.
Le kje ne poznajo originalne Sacherjeve torte? Enako kot dunajski valček je znana po vsem svetu od Amsterdama do Tokia, saj velja za sladko ambasadorko dunajske radoživosti. A dunajska kulinarična tradicija sega še dlje od čokoladne naslade, presega tudi klasično kuhano govedino, ocvrtega piščanca ali dunajski zrezek. Sacherjev meni zajema jedi, ki jih tako radi pripravimo ob nedeljah, pa tudi ob ponedeljkih, torkih, sredah, četrtkih, petkih in sobotah.
Nadgradnja Sacherjevih slastnih obrokov je čutna in žlahtna ter inovativna in ustvarjalna obenem. Izhaja iz tradicije, a jo v slogu zdrave in lahke prehrane prilagaja že preizkušenim smernicam sedanjega časa. Sacherjevi mojstri nam ponujajo izvrstne recepte za vse obroke v dnevu in noči, za vse vrste jedcev: za takšne, ki imajo raje sladkarije ali za vegetarijance, za mesne navdušence ali tiste, ki bi raje zgolj prigrizek. Ob prebranem pa našo domišljijo spodbujajo mamljive fotografije in kratke anekdote o hotelskih doživetjih.

Podrobnosti

EAN 9789616897761
Specifikacija 25x19.5x3.2
Avtor WINKLER ALEXANDRA, WERNER PICHLMAIER, SCHWANER BIRGIT
ISBN 9789616897761

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.