PRESKOČI NAVIGACIJO
Kar veter ve

Nepozabna ljubezenska zgodba, v kateri lahko nemogoče potovanje ženske skozi čas spremeni vse ... Anne Gallagher je odraščala ob zgodbah o Irski, ki ji jih je pripovedoval dedek. Po njegovi smrti užaloščena odpotuje v dedkov rojstni kraj, da bi raztrosila njegov pepel. Tam jo – prežeto s spomini na ljubo osebo in navdahnjeno z dotlej neznano zgodovino – povleče v drug čas.

Redna cena:

9,99 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Znajde se na Irskem v letu 1921, ki je bila takrat izjemno nevaren kraj, saj je bila na robu vojne. Toda Anne tam pestijo druge težave, saj je dezorientirana, prizadeta in v oskrbi doktorja Thomasa Smitha, skrbnika fanta, ki se ji zdi nenavadno znan. Ko jo zamenjajo za fantovo dolgo pogrešano mater, Anne prevzame to identiteto, prepričana, da je izginotje te ženske povezano z njenim izginotjem. Ko napetost narašča, se Thomas pridruži boju za irsko neodvisnost in v konflikt povleče še Anne. Ujeta med zgodovino in svojim srcem se mora odločiti, ali se je v zameno za ljubezen, za katero je mislila, da je nikoli ne bo našla, pripravljena odreči življenju, ki ga je poznala. Toda ali je to resnično odločitev, ki bi jo morala sprejeti ona?

Podrobnosti

EAN 9789617076493
Specifikacija 19x12.5x3.5
Avtor HARMON AMY
ISBN 9789617076493

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.