PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Za vse nas

Kako preseči sebe enkrat, dvakrat, trikrat … triindvajsetkrat? Kje dobiti vso tisto neznansko notranjo moč, da smo sploh sposobni iti čez vse velike pretrese? Komu se zares zahvaliti, da kljub vsemu ostanemo psihično in fizično popolnoma zdravi? In kje seveda po vseh takšnih in drugačnih preizkušnjah še najti dovolj navdušenja, vedrine in notranje radosti za ponoven preboj v novo Življenje?
 

Redna cena:

24,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

»Delujeta nekam holivudsko. Ona, Branka, nežna in vitka, z globokimi modrozelenimi očmi in slapom lepih, svetlih las, on, Bojan, malce zagorel, možat, inteligentnega videza. Par, ki bi ga po videzu zlahka uvrstil med kapitalistično elito. Energija, ki jo oddajata, pa pripoveduje čisto nekaj drugega. Pred leti sta res sodila med premožneže, imela sta vse po merilih večine človeštva: hišo, kakršne vidite samo v revijah, oblečena sta bila po zadnji modi, on je vozil luksuzen avto, bila sta lastnika uspešnega podjetja in zaposlovala trideset ljudi, igrala sta golf na najprestižnejših igriščih, potovala po svetu. Zgodilo se je tako, da sta izgubila praktično vse. Najhuje je, da sta izgubila oba otroka. To je nepredstavljiva bolečina, bolečina, za katero se zdi, da je ne more prenesti nobeno živo bitje. A ti prav ta bolečina odstrani kopreno pred očmi in življenje postane popolnoma drugačno. Začneš se zavedati neizmerne lepote, ki nas obdaja, in hvaležen si za vsak trenutek. Začneš resnično živeti tukaj in zdaj. V tukaj in zdaj sta doma sreča in zadovoljstvo, prava lepota je samo v trenutku sedanjosti.« - Revija Jana

​Bojan Jurina v knjigi Za vse nas iskreno pripoveduje o svojih težkih življenjskih izkušnjah in soočanju z nepredstavljivo bolečino ob izgubi obeh otrok ter z nami deli globoko izkušnjo svoje notranje preobrazbe. Bojan je predan ljubitelj in strasten raziskovalec notranjih globin Življenja. Skozi težke, skoraj nepredstavljive preizkušnje iskreno pripoveduje o svoji novi duhovni resnici, ki je lahko zelo blizu marsikomu od nas. Z odprtim srcem iskreno svetuje, kako se soočati tudi s tistimi najtežjimi izzivi, ki se pojavijo na naši poti. Močan duh, pridobljena modrost in pozitivne misli so vsekakor njegova prava identiteta. Učenec in hkrati učitelj Življenja nas s svojim pisanjem ozavešča, da je vse, kar se nam dogaja, v osnovi dobro. Trdno je prepričan, da smo ljudje izključno duhovna bitja in da je proces Življenja vedno dobronameren.

Podrobnosti

EAN 9789617090314
Specifikacija 14x1.8x22
Avtor JURINA BOJAN
ISBN 9789617090314

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.