PRESKOČI NAVIGACIJO
ABC nemške slovnice

Priročnik je namenjen vsem tistim srednješolcem in odraslim, ki se prvič soočajo z učenjem nemškega jezika in na videz zapletenih slovničnih struktur, ter tudi vsem tistim, ki bi želeli znanje nemške slovnice obnoviti in poglobiti. Ker je zasnovan nekoliko drugače in preprosteje, vas bo kaj hitro prepričal, da nemški jezik le ni tako težak, kot se morda zdi. Knjiga je plod dolgoletnih izkušenj avtorice s poučevanjem nemškega jezika tako v skupinah kot tudi individualno, predvsem s tistimi udeleženci, ki imajo pri učenju nemškega jezika težave, pri čemer je razlaga še zlasti usmerjena na tista področja, ki učencem povzročajo največ težav (določanje spola, končnice, samostalniške in pridevniške sklanjatve, pravilni in nepravilni glagoli ter razlike med njimi …). ...

Redna cena:

22,10 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789619163399
Specifikacija 29x21x1,4
Avtor ŠTEPIC LILIJANA
ISBN 9789619163399

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.