PRESKOČI NAVIGACIJO
Otroci z močno voljo: kako v miru živeti z njimi in s sabo

Knjiga Otroci z močno voljo vam pomaga, da postanete modrejši glede svojega otroka, in vam razkrije otrokov pogled na svet. Spoznali boste, kako lahko z drugačnim vedenjem in miselno držo sprožite v družini spremembe, ki vam bodo vsem prinesle olajšanje in bolj dobrodejne odnose med sabo kot do sebe.

Redna cena:

19,90 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Predstavitev

Vaje, opisane v knjigi, vam bodo pomagale, da prevetrite svoje vrednote in poglede, spremenite neučinkovite vedenjske vzorce in da se ne nazadnje oskrbite z naborom orodij, ki vam bodo v pomoč v stresnih položajih. Naučili se boste ustvariti prostor za oddih tako za otroke kot za odrasle in tako boste pomagali svoji družini iz naporne zmešnjave k ljubečemu sobivanju.

Podrobnosti

EAN 9789619287040
Specifikacija 20x13.5x0.8
ISBN 9789619287040

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.