PRESKOČI NAVIGACIJO
Živeti po mačje

Živite in razmišljajte kot mačka. Mački je vse jasno! Zakaj je ne bi »posnemali«? To spoznanje je spodbudilo francoskega avtorja Stéphana Garnierja, da je zasnoval navdihujoč priročnik za osebnostno rast.

Redna cena:

22,90 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Predstavitev

Stres je del vsakdanjega človeškega življenja. Stéphane Garnier nas s knjigo Živeti po mačje spodbuja, da se odrečemo stresu, tako da posnemamo navade naših mačk in mačkonov.

Mačke naj bi imele »življenje brez stresa, življenjski slog, ki jim omogoča eno pomembno zadevo: lastno dobrobit!« Večina od nas se ne more nenadoma izogniti vsem svojim obveznostim in si privoščiti popoldanske sieste. Vseeno pa avtor vztraja, da lahko s sprejetjem mačje filozofije živimo srečnejše in bolj zdravo življenje.

Z enainštiridesetimi osebnostnimi lastnostmi, ki se zgledujejo po mačjem načinu življenja, pametnimi citati in besedo Garnierjevega mačkona Ziggyija, je Živeti po mačje očarljiva knjiga za prenovo vaših prioritet in uživanje življenja v polnosti.

Podrobnosti

EAN 9789619497890
Specifikacija 13x20x2
Avtor GARNIER STEPHANE
ISBN 9789619497890

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.