PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Piške sem pasla
Priročnik je namenjen vzgojiteljicam predšolske vzgoje, s svojo vsebino pa bo prav prišel tudi vsem učiteljem v razredni stopnji in ne nazadnje tudi staršem, ki želijo obogatiti pesemski zaklad doma. Predstavlja pa tudi nadaljevanje starejšega priročnika, uspešnice "Majhna sem bila". Priročnik vsebuje: 100 otroških pesmic, med njimi so tudi novejše skladbe slovenskih skladateljev in ljudski napevi, navodila vzgojiteljicam za pravilno interpretacijo pesmi, nasvete za izdelavo otroških glasbil in interpretacijo z njimi. K vsaki pesmici sta avtorici dodali tudi metodično-didaktične napotke za pojasnjevanje osnovnih glasbenih pojmov in povezave z drugimi pojmi. Priročnik je bogat z otroškimi ilustracijami in je privlačno in praktično oblikovan.

Redna cena:

19,40 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 9790709020041
Datum ponatisa 25.05.2021
Datum izdaje 13.12.2010
Število strani 200
Vezava Broširano-rezkano
Specifikacija 23x16x1,2
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor MILENA NOGRAŠEK, KATARINA VIRANT-IRŠIČ
ISBN 9790709020041

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.