Je vaš otrok levičar? Priskrbite mu nalivno pero za levičarje. | B2C

Šola

Je vaš otrok levičar? Priskrbite mu nalivno pero za levičarje.

27. 07. 2023

Je vaš otrok levičar? Priskrbite mu nalivno pero za levičarje.

Nalivno pero za levičarje za otroke je peresno pero, ki je posebej zasnovano za otroke, ki pišejo z levico. Takšno pero ima ergonomsko oblikovano držalo, ki se prilagaja otrokovim rokam in omogoča boljši oprijem ter udobje pri pisanju. Konica peresa je oblikovana tako, da se prilagaja levičarskemu pisanju, kar omogoča boljši pretok črnila in preprečuje packanje. Poleg tega je velikost peresa primerna za velikost otrokove roke in mu omogoča lažje pisanje.

Pri izbiri nalivnega peresa za levičarskega otroka upoštevajte nekaj ključnih dejavnikov:

Velikost peresa

Pri izbiri nalivnega peresa za otroka je pomembno upoštevati velikost peresa, ki naj bo primerna za velikost otrokove roke. Otroci z manjšimi rokami lahko izberejo krajše peresno pero, medtem ko tisti z večjimi rokami lahko izberejo daljše peresno pero.

Ergonomija

Nalivno pero naj bo ergonomsko oblikovano in prilagojeno otrokovim rokam. Posebej oblikovana držala omogočajo, da se otrok lažje prilagodi in lažje piše. Priporočljiva so tudi peresa z gumijastim oprijemom, ki zagotavljajo boljši oprijem in udobje pri pisanju.

Oblika konice

Konica peresa naj bo oblikovana tako, da se prilagodi levičarskemu pisanju. Ravna konica peresa omogoča boljši pretok črnila in preprečuje packanje.

V DZS imamo za vašega otroka na voljo širok izbor nalivnih peres za levičarje, raziščite jih!

Oglejte si celoten nabor nalivnih peres:

Nalivna peresa

Nalivna peresa

Nalivna peresa - rolerji

Nalivna peresa - rolerji