Kako se lotiti kupovanja šolskih potrebščin? | B2C

Šola

Kako se lotiti kupovanja šolskih potrebščin?

18. 07. 2023

Kako se lotiti kupovanja šolskih potrebščin?

Pri nakupovanju šolskih potrebščin je pomembno, da se dobro organizirate in načrtujete svoj nakup vnaprej. Spodaj je nekaj korakov, ki vam lahko pomagajo:

1. Preverite zalogo

Barvice, škarje, šilčki in ravnila – te stvari lahko trajajo več kot eno šolsko leto. Prihranite veliko denarja z ustvarjanjem popisa obstoječih zalog. Preverite otrokovo staro šolsko torbo iz prejšnjega šolskega leta in poglejte, kaj bi lahko koristilo drugemu.

2. Pripravite si seznam

Poenostavite si nakup šolskih potrebščin za vašega otroka in ga opravite kar v spletni trgovini. Podroben seznam šolskih potrebščin, ki jih vaš otrok potrebuje v razredu običajno pripravi njegov učitelji. Za enostaven dostop do tega seznam KLIKNITE TUKAJ in vnesite osnovno šolo in razred vašega otroka ter prikazale se vam bodo potrebščine (in učbeniki ter delovni zvezki), ki jih je učitelj predvidel za vašega otroka.

3. Vedno izberite kakovost

Mislite dolgoročno. Kupujte kakovostne izdelke, ki bodo zdržali več kot le eno šolsko leto. Na to pomislite kot na naložbo. Dlje ko trajajo, več denarja boste lahko prihranili v naslednjih šolskih letih.

4. Organizacija po nakupu

Ko boste šolske potrebščine prejeli na dom, lahko izkoristite zavijanje zvezkov kot čas za povezovanje z otrokom. Hkrati boste potrebščine organizirali tako, da bo otrok pripravljen za vstop v šolo.

Začni z nakupovanjem v spletni trgovini DZS