Janja in čudežna roža

 

Nasmejana deklica Janja bi najraje ves čas samo plezala. Ko nekega dne osvoji kup opek za hišo, se glas o njej razširi daleč na drugo  stran gore. Tam živi stari Kozel, ki si ničesar ne želi bolj kot premagati peklensko steno in poduhati čudežno rožo vrh nje. Bo Janja prva, ki jo bo dosegla, če ji Kozel preda svoje skrivnosti?

Pisatelj: Primož Suhodolčan

Ilustrirator: Matej de Cecco

» Kar koli v življenju izbereš kot svoje poslanstvo,  naj te pri tem vodijo mladostna razigranost, nekaj predrznosti in vera v to, da se vsake sanje lahko uresničijo. Sanjaj, verjemi in uspelo ti bo.«

Janja Garnbret

 

 

Zgodba o uspehu in prijateljstvu 

 

Slikanica Janja in čudežna roža prinaša pravljico o deklici, ki si upa sanjati, na poti do uspeha pa jo spodbujajo in ji pri premagovanju ovir pomagajo družina in prijatelji. Napeta zgodba, v kateri ne manjka slikovitih pravljičnih likov, kakršen je stari Kozel, se prepleta z biografskimi elementi iz otroštva Janje Garnbret in njenim osebnim nagovorom mladim bralcem.

Vendar slikanica Janja in čudežna roža ni samo zgodba o uspehu, je predvsem tudi zgodba o prijateljstvu in o tem, da se je za svoje sanje potrebno truditi in verjeti vase.

Oglejte si video predogled slikanice:

 

 

Ne zamudite priložnosti, da se pridružite Janji na njeni čarobni pustolovščini!
JANJA IN ČUDEŽNA ROŽA - NOVA RESNIČNA PRAVLJICA

Ne zamudite priložnosti, da se pridružite Janji na njeni čarobni pustolovščini!

Slikanica Janja in čudežna roža prinaša pravljico o deklici, ki si upa sanjati, na poti do uspeha pa jo spodbujajo in ji pri premagovanju ovir pomagajo družina in prijatelji. Napeta zgodba, v kateri ne manjka slikovitih pravljičnih likov, kakršen je stari Kozel, se prepleta z biografskimi elementi iz otroštva Janje Garnbret in njenim osebnim nagovorom mladim bralcem. Vendar slikanica Janja in čudežna roža ni samo zgodba o uspehu, je predvsem tudi zgodba o prijateljstvu in o tem, da se je za svoje sanje potrebno truditi in verjeti vase.

Janja in čudežna roža